Skrivboost i naturen

Sommar/helg/veckokurs Stensunds folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs
Kom och få hjälp med ditt skrivande, i vacker slottsmiljö!

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 3 jul 2023 - 7 jul 2023

Kostnader: 5300 kr för helpension i enkelrum. Ej sänglinne. Enkel vandrarhemsstandard med dusch och wc utanför rummet.

Kontakt: Stensunds folkhögskola

Telefon: 0156-53200

E-post:
stensund@stensund.se

En vecka för skrivglädje och kreativitet. Vi inleder våra dagar med en skrivpromenad och fortsätter med att arbeta på våra projekt. Varje dag har ett tema och övningar som leder till att såväl du som din text kommer att utvecklas under veckan. Efter morgonpromenaden har vi en gemensam genomgång och övning och sedan arbetar var och en vidare med sina egna projekt. Vi drar nytta av övningar, skrivkamrater, respons och naturen för flow, kreativitet och skrivenergi.
 
Du är igång och skriver på en bok eller vill komma igång. Var du befinner dig i processen spelar ingen roll. Kursledaren hjälper dig utifrån din utgångspunkt. Du kan gå en lugn promenad på ca 45 minuter. 
Din kursledaren, Jeanette Niemi, är författare, skrivpedagog och coach med lång erfarenhet av att hålla skrivkurser och älskar att röra sig i naturen. Och mest av allt älskar hon att lära sig nya saker och att se människor växa.

Stensunds folkhögskola

Stensund är inte bara en skola - det är ett sätt att leva. Alldeles vid havet, på pendlingsavstånd från storstaden (50 min söder om Stockholm), ligger Stensund. Vi är ett "växthus för människor" där funderande, tjärdoftande, debatterande, sprattlande, skrattande människor möts och hjälper varandra att växa.

Läs mer om skolan

Postadress:
Stensunds folkhögskola
Stensund
619 91 Trosa

Besöksadress: Stensund

Telefon: 0156-532 00
E-post: stensund@stensund.se
Webbadress: http://www.stensund.se/

Det vi lär oss rotar sig djupare än bara i närminnet

Det var en kurs på Kalix folkhögskola som gav Sandra Brunnström modet att våga satsa på en karriär som illustratör. Senare i höst debuterar hon med sin första barnbok.

Läs hela artikeln