Bild av Angelica Hvass ( photobyangelicahvass på insta)

Dags att söka fotokurs

Nu har Hellidens folkhögskola en ny fotokurs på distans, Fotoprojekt! Den kompletterar skolans tidigare kurs Berättande fotografi och ger dig möjlighet att med handledning på distans arbeta med ditt eget projekt.

Berättande fotografi är en kurs kring bildens innehåll som Hellidens folkhögskola startade för några år sedan. Där möts fotografer för att förbättra sina bilder och lära mer om hur man gör intressanta och berörande bilder.  

Kursen är en folkhögskolekurs vilket betyder att den är kostnadsfri och berättigar till CSN-medel.  De fotografer som deltar är på olika nivåer i sin fotografiska resa men de utvecklas alla under kursen.  

Fotoprojekt är Hellidens folkhögskolas nya kurs som tar vid efter Berättande fotografi. Det är kursen för dig som är säkrare i ditt fotograferande och har ett projekt, en utställning, bok eller större reportage du vill arbeta med. 

Kursen ger insikt i marknadsföring och projektmetodik och det viktigaste, ett kreativt sammanhang att vara i. Dessutom får du handfast handledning under hela kursen.  

Läs mer om kurserna på Hellidens folkhögskolas webbplats »

Ansök senast 30 september.  

Kurserna pågår 22 oktober 2018 - 22 maj 2019. 

Alla nyheter