Nya ledarskapsutbildningar med lokalt och globalt perspektiv

Är du intresserad av ledarskap utifrån en värdebaserad utgångspunkt? Brinner du för globala frågor och hållbarhet? Engagerad i en lokal styrelse? Då är höstens nya utbildningar på Scouternas folkhögskola något för dig! På kursen får du modet och verktygen för större möjlighet och inspiration att påverka och förändra världen.

I höst startar Scouternas folkhögskola utbildningarna Leda lokalt och Leda globalt för dig som vill utvecklas inom ledarskap och hållbar utveckling i vår samtida värld.

Leda globalt
En utbildning för unga vuxna som vill utvecklas inom ledarskap, mångfaldsfrågor och hållbar utveckling globalt. Utgår från de globala hållbarhetsmålen och ett värdebaserat perspektiv på ledarskap. Heltidsstudier under höstterminen, studiemedelsberättigad.

Leda lokalt
En utbildning för unga ledare med lokala styrelseuppdrag. Utgår från ett värdebaserat perspektiv på ledarskap och stärker den lokala föreningsledarens nätverk och kunskaper i att leda en styrelse, samt driva och utveckla en förening. Sträcker sig över ett år, med fyra helgträffar med start i september.

Läs mer och ansök på Scouternas folkhögskolas hemsida eller Facebook!

Alla nyheter