Bäckedals folkhögskola

En skola med stor gemenskap! Vi erbjuder kurser i allmänna ämnen som ger dig behörighet till fortsatta studier. Här finns unika kurser i hantverk för dig som är intresserad av äldre tekniker i olika material. Dessa kurser ger dig ökad förståelse för samspelet mellan människa, natur och teknik. Efter en kurs hos oss hoppas vi att du utvecklats som människa samt är förberedd för nya utmaningar och vidare studier. Skolans restaurang är öppen veckans alla dagar.

Boende i internatet:
Helinackordering under terminskurser omfattar enkelrum, handduk och sänglinne, tre måltider/dag + fm- och em-kaffe under alla veckans sju dagar (ej s.k. röda dagar). Pris 4 725:-/4 veckor. Serviceavgift: 475 kr per termin (kopiering, datoranvändning m.m.)

Ej boende i internatet:
Lunchkuponger 60:- (eller 540:- för 10 st); man betalar även en serviceavgift 1 115kr per termin för fm- och em-fika, vissa gemensamma måltider, kopiering och datoranvändning.

842 22 Sveg

Besöksadress:
Bäckedal 319, Sveg

info@backedal.se

www.backedal.se

Huvudman:
Region Jämtland Härjedalen

FSR:
Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR

Övrig information:
Internat med 60 bäddar

Andra utbildningar på skolan: