Pianokurs med fokus på egen utveckling och kammarmusikaliskt samspel

Sommar/helg/veckokurs Lunnevads folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  tre dagar
 • Ansök senast:
  15 maj 2023
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Begränsat antal platser. Kurserna anordnas under förutsättning att tillräckligt antal deltagare anmält sig. Skolan förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar.

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 12 jun 2023 - 14 jun 2023

Kontakt: Karin Haglund

Telefon: 0704216979

E-post:
Karin.haglund@lunnevad.se

Denna kurs i klassiskt piano vänder sig till dig som vill utveckla ditt pianospel och din repertoar. Du erbjuds både enskild pianoundervisning och gemensamma lektioner med de andra kursdeltagarna.  

Du ges också möjlighet att musicera med dem som går kursen i klassisk sång och att medverka vid en enkel avslutningskonsert.

Huvudlärare: Karin Haglund

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.lunnevad.se/

Lunnevads folkhögskola

Lunnevads folkhögskola har en estetisk profil. Det både hörs och känns när man närmar sig skolan. Storband, kammarkör, folkmusik, balett, street, skulptur och grafik är några exempel på vad de studerande på skolans speciallinjer förkovrar sig i. Lärarna på dessa linjer är också verksamma som professionella musiker, konstnärer och dansare vilket innebär en hög kvalitet. På Allmän kurs läser man för behörighet, samtidigt som man kan utveckla sig inom estetiska ämnen. Vår skola ligger i en vacker miljö med god tillgång till övningsrum, konsertlokaler och ateljéer.

Läs mer om skolan

Postadress:
Lunnevads folkhögskola

583 92 Vikingstad

Telefon: 013-23 49 00
E-post: info@lunnevad.se
Webbadress: https://www.lunnevad.se/

Vi lärde oss att ta musikeryrket på största allvar

Det blev intensiva och utmanande år på folkhögskola för Isabel Neib. I dag är hon artist, producent och labelboss. Hon beskriver sin musik som kontrastrik och elektronisk ”happy/sad pop”. Foto: Loella Billner

Läs hela artikeln