Munka folkhögskola

 Anrika Munka folkhögskola ligger i Munka Ljungby, 8 km öster om Ängelholm i det vackra Nordvästskåne, med närhet till både hav och skog. Kommunikationerna hit är goda med såväl tåg, buss som flyg. Skolan har en filial i Perstorp. Vår vision: folkbildning för framtiden – möten och möjligheter tillsammans, präglar vårt kursutbud och vårt förhållningssätt. 
Munka folkhögskola

Vi har ca 250 kursdeltagare fördelade på skolan i Munka Ljungby och filialen i Perstorp. I Munka Ljungby erbjuder vi internat med ca 50 platser för dem som vill bo på skolan under läsåret. 

Munka folkhögskola vill vara öppen för alla och som ett led i vår vision anordnar vi inspirerande sommarkurser som ger bildning men som också skapar förutsättningar för intressanta möten. Under din sommarvistelse här erbjuds du boende på skolan och vårt kök serverar god och vällagad mat som tillagas från grunden av bra råvaror, gärna närproducerat och kravmärkt.

Välkommen till oss på Munka folkhögskola!

www.munkafolkhogskola.se

Se filmen om Munka folkhögskola här: 

Tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning

Några av lokalerna och delar av internatet är tillgängligt för rörelsehindrade. Hörselslingor finns i bibliotek och i en stor möteslokal.

Hitta hit

Postadress:
Munka folkhögskola
Nygatan 2
266 31 Munka Ljungby

Telefon: 0431-43 20 10

E-post:
exp@munkafolkhogskola.se

Webbadress:
www.munkafolkhogskola.se

Huvudman:
Föreningen Munka folkhögskola
http://www.munkafolkhogskola.se/

FSR:
Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR

Övrig information:
Internat med 50 bäddar