Molkoms folkhögskola

Molkoms folkhögskola har verksamhet i såväl Molkom som Karlstad med totalt ca 200 kursdeltagare. Det här är skolan för dig som är intresserad av film, skådespeleri eller hälsa. Vi erbjuder också Allmän kurs för dig som behöver skaffa dig behörighet för fortsatta studier, eller förbättra dina kunskaper från grundskola/gymnasium.

För dig med diagnosen NPF finns en allmän kurs med estetisk inriktning eller en specialkurs med inriktning på animation. Internat finns på skolan i Molkom, men vi har även dagstudier i Karlstad.

Molkoms folkhögskola

Molkoms folkhögskola finns i Molkom, ett mindre samhälle cirka 3 mil nordost om Karlstad i Värmland. Här finns också möjlighet till internatboende. Inne i Karlstad har vi desssutom verksamhet på adressen Lagergrens gata 1, men här finns inget internat.

Skolbyggnader och elevhem är delvis tillgängliga för rörelsehindrade. Samlingssal, biosal, matsal och gymnastiksal har hörselslinga.

Mejerivägen 3
655 60 Molkom

Besöksadress:
Mejerivägen 3

molkom@regionvarmland.se

www.molkom.nu

Huvudman:
Region Värmland.

FSR:
Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR

Övrig information:
Internat med 67 bäddar