Molkoms folkhögskola

Molkoms folkhögskola har verksamhet i Molkom, Karlstad och Filipstad med totalt ca 200 kursdeltagare. Det här är skolan för dig som är intresserad av film, skådespeleri, animation eller hälsa. Vi erbjuder också Allmän kurs för dig som behöver skaffa dig behörighet för fortsatta studier, eller förbättra dina kunskaper från grundskola/gymnasium.

För dig med NPF-diagnos finns en allmän kurs med estetisk inriktning.

Internat finns på skolan i Molkom, men vi har även dagstudier i Karlstad och Filipstad.

Molkoms folkhögskola

Molkoms folkhögskola finns i Molkom, ett mindre samhälle cirka 3 mil nordost om Karlstad i Värmland. Här finns möjlighet till internatboende. Vi har även verksamheter i Karlstad och Filipstad, men där finns inget internatboende.

Skolbyggnader och elevhem är delvis tillgängliga för rörelsehindrade. Samlingssal, biosal, matsal och gymnastiksal har hörselslinga.

Mejerivägen 3
655 60 Molkom

Besöksadress:
Mejerivägen 3

molkom@regionvarmland.se

www.molkom.nu

Huvudman:
Region Värmland

FSR:
Skolan är ansluten till Folkhögskolornas studeranderättsliga råd, FSR

Övrig information:
Internat med 67 bäddar