Hud- och spaterapeut

Ansökan stängd
Skola:
Vindelns folkhögskola
Plats:
Vindeln - Västerbottens län
Längd:
1 år
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs, Yrkesutbildning
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Antagningsvillkor: Du ska ha avslutat 3-årigt gymnasium med fullständiga betyg. Till ansökan skall du bifoga ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill gå utbildningen.

Studiestödsnivå (CSN): Eftergymnasial nivå (B1)

Internat: Ja

Kurstid: 26 aug 2024 - 28 maj 2025

Plats för kursen: Umeå

Kostnader: Aktuella avgifter finns på vår hemsida.

Kontakt: Eva Löfgren

Telefon: 072-530 59 17

E-post:
eva.lofgren@fhsk.nu

Vår utbildning till Hud -och spaterapeut håller hög kvalitet och har en ekologisk och naturlig inriktning. Vi arbetar endast med naturliga och ekologiska produkter som inte är testade på djur.

Vi har ett holistiskt synsätt och vi ser till människans helhet, både när vi utbildar och när vi behandlar olika hudtillstånd. Hudproblem kommer ofta av obalans och stress. Under skolåret får du därför lära dig hur din livsstil påverkar din hudhälsa.

Vi står för helhet, hållbarhet och hälsa, vilket gör vår utbildning unik. Vår tanke är att människor mår bra och gillar sig själva när de är i balans. Vi vill utbilda hud- och spaterapeuter som förstår detta och värdesätter att jobba hållbart.

Under året lär du dig hur du kan ta hand om din kropp och hur du arbetar skonsamt för att undvika yrkesskador. Efter utbildningen är du redo för ett roligt yrke, där utsikterna till jobb är mycket goda.

Vår utbildning är godkänd av kroppsterapeuternas yrkesförbund, och de står till tjänst som branschorganisation efter att du är färdigutbildad.

Detta förväntas kursdeltagaren kunna efter avslutad kurs

Efter avslutad utbildning finns goda möjligheter att arbeta på spa och salong eller starta eget. Du kommer att vara redo för arbetslivet eller vidareutbildning.
 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://fhsk.nu/utbildningar/hud-och-spaterapeut/

Fler kurser inom: Hälsa / Friskvård Massage Hälsa

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln

Vindelns folkhögskola

Vindelns folkhögskola har erbjudit kunskaper och erfarenheter för framtiden sedan starten 1905. Det har visat sig vara ett koncept som håller. Vi har en lugn och kreativ studiemiljö. Vi har cirka 200 studeranden och har tillgång till internatboende.

Vindelns folkhögskola är en del av Västerbottens folkhögskola och har Region Västerbotten som huvudman.

Läs mer om skolan

Postadress:
Vindelns folkhögskola
Box 39
922 21 Vindeln

Besöksadress: Folkhögskolevägen 14

Telefon: 0933-136 00
E-post: info@fhsk.nu
Webbadress: https://www.fhsk.nu/