EQUIP4Impact

Profilkurs, Yrkesutbildning June folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1 år
 • Ansök senast:
  15 maj 2024
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Yrkesutbildning

En yrkesinriktad profilkurs som omfattar två terminer. Kursen är förlagd till Cypern och sker i samverkan med några pingstförsamlingar och IBRA.

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 26 aug 2024 - 5 jun 2025

Plats för kursen: Limassol, Cypern

Kostnader: Ca. 15 000 - 18 000 kr (då ingår försäkring för hela läsåret, flyg t/r till utbildningsland utanför Cypern, klassresor och besök på kulturhistoriska platser på Cypern samt kurslitteratur).

Kontakt: Lena Pommer

Telefon: 0765-470 916

E-post:
lena@equipbibleschool.com

Kursen riktar sig till dig som redan har gått en bibelskola eller motsvarande och önskar djupstudera Apostlagärningarna i en internationell kontext med fokus på teori och praktik. Du har ett stort intresse för hur teologin kontextualiseras i nya miljöer och kulturer. Utbildningen ger dig verktyg i kulturförståelse och kommunikationsstrategi.

I utbildningen ingår både teoretiska studier och praktiska erfarenheter. De första tio veckorna av kursen studerar du Apostlagärningarna, Etnografi (kulturförståelse) samt kommunikationsstrategi på plats på Cypern i Limassol. Därefter har du en längre period arbetsplatsförlagt lärande i annat land innan du återvänder till Cypern för uppföljning och fortsatta teoretiska studier varvat med arbetsplatsförlagt lärande.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://www.equipbibleschool.com/

June folkhögskola

June folkhögskola  där vägarna möts! June är en skola för utbildning, bildning och gemenskap. Här får du unika möjligheter till studier tillsammans med andra kursdeltagare och engagerad personal. June folkhögskola finns mitt i centrala Jönköping.

Läs mer om skolan

Postadress:
June folkhögskola
Västra Storgatan 14, Juneporten
553 15 Jönköping

Besöksadress: Juneporten

Telefon: 036-37 48 00
E-post: info@junefolkhogskola.se
Webbadress: http://www.junefolkhogskola.se/