Skola:
Bromma folkhögskola
Plats:
Bromma - Stockholms län
Längd:
3 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
3 jun 2024

Lediga platser: Ja

Antagningsvillkor: Anmälan senast 3 juni.

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Nej

Kurstid: 14 jun 2024 - 16 jun 2024

Kostnader: Ingen kostnad.

Kontakt: Ann Westblom

Telefon: 08-636 23 06

E-post:
ann.westblom@brommafolkhogskola.se

Vill du låta kreativiteten flöda en helg i juni? Du bestämmer om det är bildskapande (måleri, teckning, textil), skulptur, skrivande, musik, dans eller drama. Här möter du andra som gillar att skapa!

Bromma folkhögskola öppnar sina dörrar och bjuder tillsammans med Equmeniakyrkan in till en kreativ helg. 

Du tar själv med det material du behöver för det du vill jobba med under helgen. Det finns gott om plats i ateljén med bord och stafflier, musikrum utrustade med piano och gitarrer, salar för dans och drama. Om vädret tillåter kan vi också vara utomhus. 

Det här är en plats att vara på, tillsammans med andra som gillar att vara kreativa och skapa. Vi är varandras resurser och delar det vi vill i vår skapandeprocess. Det finns ingen som är handledare eller instruktör, så förbered dig på att jobba självständigt. Alla är vi där för att ge oss själva tid att skapa en hel helg.

Vi följer en rytm med gemensamma samlingar och mattider. Däremellan finns det gott om tid för eget skapande eller skapande tillsammans med andra.

Foto: Callum Hill/Unsplash

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://www.brommafolkhogskola.se/kortkurser/skapa/

Att pausa och läsa konst är det bästa jag gjort

Eira Westrin är AT-läkare i Karlskrona till vardags, men under läkarstudierna tog hon ett års studieuppehåll för att läsa fri konst på Östra Grevie folkhögskola i Skåne. Det är något som hon inte ångrar.

Läs hela artikeln

Bromma folkhögskola

Bromma folkhögskola är en mötesplats för dig som vill studera och utvecklas i en kreativ miljö. Hos oss är gemensamma upplevelser och erfarenheter utgångspunkten för kunskap, insikt, förståelse och utveckling. När alla sinnen berörs växer vi som människor. Vi arbetar med varierande metoder utifrån en tilltro till människans uttrycksmöjligheter. Våra värdeord är landa, mötas, skapa, växa.

Läs mer om skolan

Postadress:
Bromma folkhögskola
Åkeshovsvägen 29
168 39 Bromma

Telefon: 08-636 23 00
E-post: info@brommafolkhogskola.se
Webbadress: http://www.brommafolkhogskola.se/