Bild på föreläsarna Siri Helle och Peter Norrman

Temakväll om hälsa

Torsdag 10 november kl 17.30 är det dags för höstens andra Mötesplats Bromma. Temat är psykisk och fysisk hälsa och kvällen bjuder på två spännande föreläsare - Psykologen Siri Helle och Peter Norrman. Alla intresserade är välkomna, fri entré! Bromma folkhögskola ligger på Åkeshovsvägen 29, 10 minuters promenad från T-bana Brommaplan utanför Stockholm.

Prisbelönta psykologen Siri Helle medverkar för att prata om psykisk hälsa. Hon syns regelbundet i TV4, SvD och Sveriges Radio och har prisats för sitt engagemang i att sprida psykologi till en bredare allmänhet.

Peter Norrman medverkar för att prata om fysisk hälsa. Han älskar att utmana och låta andra växa. Är omåttligt road av att leka med ord och mening i syfte att inspirera andra.

Ett par gånger per termin bjuder Bromma folkhögskola in till en öppen mötesplats för alla som vill delta. Vi samlas kring olika kulturella uttryck, hållbarhetsfrågor, livsberättelser, samtal och dialog.

Hur kan vi låta olika röster bli hörda?

En mötesplats kan vara en plats där vi väntar in varandra för att vi är på väg åt olika håll. Det kan också vara en plats där människor möts över de gränser som skapats i samhället. Folkhögskolan drivs av övertygelsen att för att demokrati ska fungera så måste både svaga och starka röster få höras, och alla få möjlighet att hitta sin röst. Tillsammans med dig vill vi skapa en mötesplats för samtal och kulturuttryck för hållbara människor i en hållbar värld.