Undersköterska - Sunne

Ansökan stängd
Skola:
Klarälvdalens folkhögskola
Plats:
Stöllet - Värmlands län
Längd:
3 terminer
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs, Yrkesutbildning
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A1)

Internat: Nej

Kurstid: 8 jan 2024

Plats för kursen: Ekebyvägen 1C Sunne

Kontakt: Tina Bok

Telefon: 010-8331753

E-post:
tina.bok@regionvarmland.se

Vård- och omsorg är en bransch med stora möjligheter, här och nu och ännu mer i framtiden. Kursen Undersköterska ger en helhetssyn på människan och en professionell inställning i yrkesrollen.

Vi är en del av Vård- och omsorgscollege, som är en kvalitetsstämpel på din utbildning och ger dig ett diplom. Syftet med utbildningen är att ge dig förmåga att utföra arbetsuppgifter inom vård- och omsorgsområdet. Till exempel kunskaper om hälsa, ohälsa, biologiska åldrandet, psykologiska, sociala, kulturella aspekter. Förmågan att bemöta människor och kommunicera både skriftligt och muntligt utifrån människors behov. Men även internationellt arbete

Löpande antagning fram till 15 oktober Sök nu!

läs mera på vår hemsida undersköterska

En bra ledare lyssnar på alla

Simmaren Gustav Ljungberg har tagit hem medaljer i Special Olympics. Nu har han flyttat 90 mil för att gå på folkis och bli ledare inom idrott för barn och unga med funktionsnedsättningar.

Läs hela artikeln

Klarälvdalens folkhögskola

För dig som är intresserad av skog vatten luft och jord finns Klarälvdalens folkhögskola som har kurserna med inriktning mot natur och kultur. Både skolan och internatet ligger i Stöllet. Här finns fantastiska möjligheter att vara ute i naturen på fritiden så dra nytta av den härliga naturen. Skolan har utbildningsplatser för dagstudier i Hagfors Sunne Södra viken.

Läs mer om skolan

Postadress:
Klarälvdalens folkhögskola
Kyrkvägen 13
680 51 Stöllet

Telefon: 010-83 31 200
E-post: klaralvdalen@regionvarmland.se
Webbadress: http://www.klaralv.se/