Undersköterska - Sunne

Profilkurs, Yrkesutbildning Klarälvdalens folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  1-2 år 3 terminer
 • Ansök senast:
  15 december 2023
 • Kurstyp:
  Profilkurs, Yrkesutbildning

Vård- och omsorg är en bransch med stora möjligheter, här och nu och ännu mer i framtiden. Kursen Undersköterska ger en helhetssyn på människan och en professionell inställning i yrkesrollen.

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A1)

Internat: Nej

Kurstid: 8 jan 2024

Plats för kursen: Sunne

Kontakt: Tina Bok

Telefon: 010-8331753

E-post:
tina.bok@regionvarmland.se

Vi är en del av Vård- och omsorgscollege, som är en kvalitetsstämpel på din utbildning och ger dig ett diplom. Syftet med utbildningen är att ge dig förmåga att utföra arbetsuppgifter inom vård- och omsorgsområdet. Till exempel kunskaper om hälsa, ohälsa, biologiska åldrandet, psykologiska, sociala, kulturella aspekter. Förmågan att bemöta människor och kommunicera både skriftligt och muntligt utifrån människors behov. Men även internationellt arbete

Löpande antagning fram till 15 oktober Sök nu!

läs mera på vår hemsida undersköterska

Klarälvdalens folkhögskola

För dig som är intresserad av skog vatten luft och jord finns Klarälvdalens folkhögskola som har kurserna med inriktning mot naturresurs besöksnäring och livsstil. Både skolan och internatet ligger i Stöllet. Här finns fantastiska möjligheter att vara ute i naturen på fritiden så dra nytta av den härliga naturen. Skolan har utbildningsplatser för dagstudier i Hagfors Sunne Södra viken.

Läs mer om skolan

Postadress:
Klarälvdalens folkhögskola
Kyrkvägen 13
680 51 Stöllet

Telefon: 010-83 31 200
E-post: klaralvdalen@regionvarmland.se
Webbadress: http://www.klaralv.se/

Jag är så glad och stolt att jag tog steget

Monika Nordenbrand arbetade som sjuksköterska inom barnsjukvården i 25 år. Men efter att ha blivit sjuk i utmattning och sagt upp sig från sitt arbete, bytte hon sjukhuskorridorerna mot fjällvyer, friluftsliv och folkhögskola.

Läs hela artikeln