Skola:
Örebro folkhögskola
Plats:
Örebro - Örebro län
Längd:
26 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Profilkurs
Ansök senast:
Löpande

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Gymnasienivå (A2)

Internat: Ja

Kurstid: 18 aug 2024 - 13 sep 2024

Kontakt: Krister Petersson

Telefon: 070-101 69 71

E-post:
krister.petersson@orebrofolkhogskola.se

Kanske har du längtat efter att få gå en bibelskola men du har inte möjlighet att vara borta ett helt år eller en termin? Då kan 26 Dagar vara något för dig!

Vi lever i en tid där allting ska gå så fort. Många brottas med högra krav på sig själv och livet! Det är lätt att hamna i mönster där allting bara rullar på utan att man hinner fundera över vart man är på väg eller vad som ska vara viktigt i livet! Kanske är det allra bästa du kan ge dig själv är TIDEN att få pausa från det där bruset och istället lyssna till Gud! Vad vill Gud med ditt liv? Vad vill du? Hur kan du lyssna till Gud och leva för Gud i din vardag?

Vår bibelskola 26 Dagar är en fantastisk möjlighet att få stanna upp för att fundera över dessa frågor och växa i din tro.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster) https://www.gotabro.se/26dagar

Örebro folkhögskola

Vi utgår från en helhetssyn på människan. Vi bejakar mångfalden och verkar för allas delaktighet. Du ska få tillfälle att växa, mogna och få utrymme för funderingar över livet. Vi vill tillsammans skapa ett varmt och öppet studieklimat, där du har rätt att vara sedd och hörd, respekterad och involverad.

Läs mer om skolan

Postadress:
Örebro folkhögskola
Poesigatan 20 C
703 71 Örebro

Telefon: 019-20 89 70
E-post: info@orebrofolkhogskola.se
Webbadress: http://www.orebrofolkhogskola.se/