Skrivarsafari

Ansökan stängd
Skola:
Fridhems folkhögskola
Plats:
Svalöv - Skåne län
Längd:
5 dagar
Studietakt:
100%
Kurstyp:
Sommar/helg/veckokurs
Ansök senast:
Ansökan är stängd

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 26 jun 2023 - 30 jun 2023

Kostnader: Se hemsidan för information om kostnader för kost och logi https://fridhemsfolkhogskola.se/sommarkurser/faq-sommar-kurser/

Kontakt: Fridhems Folkhögskola

Telefon: 0418-446000

E-post:
sommar@fridhemsfolkhogskola.se

Skrivarsafari passar dig som känner en stark längtan att skriva, men inte vet hur du ska börja. Kanske har du aldrig skrivit, eller skrivit hela ditt liv.

Skrivarsafari passar dig som känner en stark längtan att skriva, men inte vet hur du ska börja. Kanske har du aldrig skrivit, eller skrivit hela ditt liv? Oavsett vem du är, är du välkommen med din nyfikenhet och lust att vara kreativ. 

Skrivarsafari är inte kursen där vi ägnar oss åt textsamtal i timmar. Vi leker fram berättelserna och ska som vanligt utforska hur de kan ta form med hjälp av våra sinnen, slumpen och väl beprövade metoder. Var beredd på att det kan bli ett äventyr även på insidan. Skrivarsafari har den bonuseffekten.

Din kursguide är AC (Anna-Carin) Collin, författare, skrivpedagog och terapeut(psykosyntes). Hon är också utbildad handledare i biblioterapi och har lång erfarenhet av såväl kreativt som terapeutiskt skrivande. AC romandebuterade med ”Mamma kom aldrig hem” 2015 och har fått priser för sina noveller. Barnboksserien ”Majas mysterier” är hennes senaste projekt.

AC har hållit kurser på Fridhem varje sommar sedan 2010. Hundratals deltagare har fått en kickstart som skapat ringar på vattnet för lång tid framöver. De har även fått vänner för livet. 

www.kreagrafen.se

 

Fler kurser inom: Skriva Prosa Skrivarpedagog Kåseri

Det vi lär oss rotar sig djupare än bara i närminnet

Det var en kurs på Kalix folkhögskola som gav Sandra Brunnström modet att våga satsa på en karriär som illustratör. Senare i höst debuterar hon med sin första barnbok.

Läs hela artikeln

Fridhems folkhögskola

Välkommen till Fridhems folkhögskola i Svalöv, en av landets äldsta folkhögskolor! Här studerar ca 250 deltagare varav 190 bor på skolans internat. Skolan är politiskt, ideologiskt och religiöst oberoende vilket innebär att skolan står fri att forma verksamheten utan inblandning av externa intressenter. Kultur och kreativitet är perspektiv som genomsyrar verksamheten vilket märks på hela skolan.

Läs mer om skolan

Postadress:
Fridhems folkhögskola
Box 123
268 22 Svalöv

Besöksadress: Rönnebergsvägen 10

Telefon: 0418-44 60 00
E-post: info@fridhemsfolkhogskola.se
Webbadress: http://www.fridhemsfolkhogskola.se/