Skaparverkstan

Sommar/helg/veckokurs Furuboda folkhögskola
Ansökan stängd
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Ansökan är stängd
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Gillar du att skapa fritt utan en massa regler? Då är det här kursen för dig!

Kursen vänder sig både till nybörjare och till dig som har mer erfarenhet av konstnärligt skapande.

Lediga platser: Nej

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 18 jun 2023 - 22 jun 2023

Kostnader: 7 300 kr - grundpris per deltagare (logi, mat, material och aktivitetskostnad). Medföljande assistenter: 1 035 kr per dygn och person (logi och mat).

Kontakt: Furuboda skolkansli

Telefon: 044-781 46 34

E-post:
fbkortakurser@furuboda.se

Är du sugen på att prova på att måla i acryl, akvarell eller trycka screentryck? Du vill kanske prova glasfusing eller att forma med keramiklera? Gillar du att skapa fritt utan en massa regler? Då är det här kursen för dig! Här har du möjlighet att prova på olika tekniker och material både på traditionellt sätt och genom övningar som fokuserar på skapandeprocessen.

Vi håller mestadels till i vår mysiga ateljé, men om vädret tillåter tar vi oss kanske ut i landskapet och målar i det fria. Kursen vänder sig både till nybörjare och till dig som har mer erfarenhet av konstnärligt skapande.

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://furuboda.org/sommarens-korta-kurser

Furuboda folkhögskola

Furuboda folkhögskola finns i Yngsjö, Malmö och Kristianstad. Hos oss får du tid och möjlighet att i samvaro med andra hitta dig själv, oavsett vilken skola du gått i eller vilka förutsättningar du har. Du får möjlighet att studera i mindre grupper och i lugnare takt. Dina åsikter väger tungt och ditt deltagande betyder allt. Furuboda folkhögskola är en skola där det är lätt att trivas!

Läs mer om skolan

Postadress:
Furuboda folkhögskola

296 86 Åhus

Telefon: 044-781 46 36
E-post: fhsk@furuboda.se
Webbadress: https://www.furuboda.org/

Det är en sådan häftig känsla att allt ligger framför fötterna

Att gå en konstkurs på folkhögskola kan vara både ett första steg mot en drömutbildning på konsthögskola och en tid då du växer som människa. Ida och Moa går andra året i bild och konst på Region Uppsalas folkhögskola i Wik. Ida vill söka till bildlärare efter utbildningen, medan Moa drömmer om att satsa på speldesign.

Läs hela artikeln