Dansa & Skapa - kroppslig närvaro och fritt skapande

Sommar/helg/veckokurs Tollare folkhögskola
Ansök nu
Öppnas i nytt fönster.
 • Studietakt:
  100%
 • Längd:
  5 dagar
 • Ansök senast:
  Löpande
 • Kurstyp:
  Sommar/helg/veckokurs

Välkommen till en sommarkurs där du själv står i centrum! Du har dig själv som utgångspunkt i dansen och i det fria skapandet.

Lediga platser: Ja

Studiestödsnivå (CSN): Ej studiestödsberättigad

Internat: Ja

Kurstid: 26 jun 2023 - 30 jun 2023

Kostnader: Mat och logi: 4 950 kr - 5 950 kr beroende på logistandard. Utan boende: 3 950 kr för kost. Se mer om kostnader och annat här: https://tollare.org/studera-pa-tollare/sommarkurser-2023/praktisk-information/

Kontakt: Tollare folkhögskola

Telefon: 08-50568600

E-post:
folkhogskola@tollare.org

Vi lyssnar in oss själva och vår energi, grundar oss med andning och med övningar i medveten närvaro för att sedan låta nyfikenheten leda oss in det lekfulla space som dansen och skapandet är. Inga förkunskaper behövs.

Vad kan dina rörelser och din fria skapande dans bjuda in dig till? Hur kan bildskapande och kreativt skrivande spegla, reflektera och kanske överraska? Vad betyder tystnaden och den kroppsliga medvetna närvaron för dig?

Kursledare är Eva Dahlberg. Hon är uttryckande konstterapeut med inriktning dans & rörelse och kulturpedagog. Hon driver verksamheterna Skapa ditt liv och SkrivSprånget med fokus på skapande processer, personligt växande och kroppslig närvaro. Läs mera www.evadahlberg.se

Tollare folkhögskola har en inspirerande atmosfär med sin herrgårdsmiljö, klippor och öppen äng mot havet. Vi siktar på av även kunna dansa och skapa utomhus. Det tar 20 minuter med buss från Slussen, så om du inte bor över på skolan fungerar det bra med kommunikationerna.

Max 10 deltagare.

 

Kursen på skolans webbplats (öppnas i nytt fönster)
https://tollare.org/studera-pa-tollare/sommarkurser-2023

Tollare folkhögskola

Tollare folkhögskola är en internatskola med läsårslånga kurser för cirka 120 elever. Det finns dessutom plats för distanskurser, korta kurser och konferenser. Tollare ägs och drivs av IOGT-NTO. Skolan erbjuder därför en unik frizon, där friheten från alkohol och andra droger är naturlig och självklar.

Läs mer om skolan

Postadress:
Tollare folkhögskola
Åhlbergs väg
132 49 Saltsjö-Boo

Telefon: 08-505 686 00
E-post: folkhogskola@tollare.org
Webbadress: https://tollare.org/